Grote Groepen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw vereniging, het vieren van uw verjaardag, het geven van een bedrijfsborrel, vergadering, gala, jubileum, trouwfeest of kinderfeestje?  

Dan bent u bij Restaurant 'Café de Beuntjes' aan het juiste adres. Door onze centrale ligging in het centrum van Utrecht zijn wij voor al uw gasten goed bereikbaar.

Wij kunnen groepen tot 120 personen faciliteren.

Daarnaast hebben wij een groot beamerscherm ter beschikking waarop u uw eigen presentatie of diavoorstelling kunt laten zien. Ideaal voor het geven van bedrijfspresentaties, het houden van een (pub)quiz of het in het zonnetje zetten van een geliefde collega die zijn of haar jubileum viert.

Om tijdens uw bijeenkomst extra sfeer te creëren hebben wij een uitgebreide muziekinstallatie (inclusief microfoon) ter beschikking waarmee u zelf uw favoriete muzieknummers ter gehore kunt brengen.

 

Bent u na het lezen van onze mogelijkheden enthousiast geworden om uw bijeenkomst bij Restaurant 'Café de Beuntjes' te organiseren? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u binnen 24 uur een offerte op maat sturen.

 

Wilt u liever bij ons langskomen om de mogelijkheden voor uw bijeenkomst te bespreken? Loop dan even bij ons binnen, en we zullen dan onder het genot van een kop koffie al uw wensen bespreken!  

Bedankt voor de inzending!