top of page

Besloten Borrel - Utrecht
vanaf 30 personen 

Grand Café de Beuntjes is de perfecte locatie om een besloten borrel te organiseren in hartje Utrecht. Voor besloten borrels bieden wij borrelarrangementen aan vanaf 30 personen met een maximum van 65 personen. Alle besloten borrels kunnen worden samengesteld op basis van uw behoefte. Een besloten borrel in een privé zaal is uiterst geschikt voor gelegenheden als: een zakelijke borrel, bedrijfsborrel, jubileumborrel, afstudeerborrel, familieborrel, verjaardagsborrel of vrijgezellenborrel.

We begrijpen dat elke groep uniek is, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om een eigen borrelarrangement samen te stellen naar jouw smaak en budget. Wij staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de beste keuzes. 

Besloten borrels kunnen dagelijks georganiseerd worden tussen 20:00-23:00. Borrels dienen uiterlijk 00:00 afgelopen te zijn. Tijdens de borrel dient iedereen een vaste zitplek te hebben en kun je je eigen muziek aanzetten. Voor het organiseren van een besloten borrel in een privé zaal hanteren wij een minimale omzetgarantie van €750,-.

Bekijk hieronder onze borrelarrangementen.

Aanvraagformulier - Besloten Borrel

Wij hebben uw aanvraag ontvangen!

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende het organiseren van een besloten borrel?

Stuur ons dan een e-mail! U kunt ook altijd bij ons langskomen en dan bespreken we onder het genot van een kop koffie uw wensen.

bottom of page