top of page

Groepsdiner - Utrecht
vanaf 10 personen 

Grand Café de Beuntjes is de perfecte locatie om met een grote groep te dineren in hartje Utrecht. We bieden groepsmenu's aan vanaf 10 personen met een maximum van 120 personen. Alle groepsdiners kunnen worden samengesteld op basis van uw behoefte.

 

Of het nu gaat om een diner voor een algemene ledenvergadering, een zakelijke bijeenkomst, een romantisch (date)diner, verjaardag, trouwerij of gewoon voor de gezelligheid, voor iedere gelegenheid hebben we verschillende opties om uit te kiezen. 

We begrijpen dat elke groep uniek is, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om een eigen drankenpakket samen te stellen naar jouw smaak en budget. Wij staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de beste keuzes. 

Wij hebben de volgende groepsarrangementen:

  • De Bronze Haas is een tweegangenmenu met keuze uit één hoofdgerecht en nagerecht voor €19,50 per persoon.

  • De Zilveren Haas is een driegangenmenu met keuze uit één voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor €24,50 per persoon.

  • De Gouden Haas is een driegangenmenu met keuze uit één voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor €29,50 per persoon. Vooraf krijgt iedere gast een welkomstdrankje.

Bij alle groepsarrangementen kunnen ook drankarrangementen afgesloten worden.

Groepsdiners kunnen dagelijks georganiseerd worden tussen 17:00-23:00.

Wilt u liever een besloten diner voor uw gezelschap organiseren? 

Aanvraagformulier - Groepsdiner

Wij hebben uw aanvraag ontvangen!

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende het organiseren van een groepsdiner?

Stuur ons dan een e-mail! U kunt ook altijd bij ons langskomen en dan bespreken we onder het genot van een kop koffie uw wensen.

bottom of page