top of page

Groepslunch - Utrecht
vanaf 10 personen 

Grand Café de Beuntjes is de perfecte locatie om met een grote groep te lunchen in hartje Utrecht. We bieden groepsmenu's aan vanaf 10 personen met een maximum van 120 personen. Alle groepslunches kunnen worden samengesteld op basis van uw behoefte.

 

Of het nu gaat om een lunch voor een algemene ledenvergadering, een zakelijke bijeenkomst, een romantisch (date)lunch, verjaardag, trouwerij of gewoon voor de gezelligheid, voor iedere gelegenheid hebben we verschillende opties om uit te kiezen. Onze locatie is ook uitermate geschikt voor grote groepen die een stadwandeling maken door Utrecht.

We begrijpen dat elke groep uniek is, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om een eigen drankenpakket samen te stellen naar jouw smaak en budget. Wij staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de beste keuzes. 

Wij hebben de volgende groepsarrangementen:

  • De Bronze Haas: een warme drank met gebak naar keuze voor €5,- per persoon.

  • De Zilveren Haas is een tweegangenlunchmenu met keuze uit één huisgemaakte kom soep en één maaltijdsalade of rijkelijk belegd broodje naar keuze voor €14,50 per persoon.

  • De Gouden Haas is een driegangenlunchmenu met keuze uit één huisgemaakte kom soep, één maaltijdsalade of rijkelijk belegd broodje naar keuze en als toetje één stuk gebak naar keuze €19,50 per persoon. 

Groepslunches kunnen dagelijks georganiseerd worden tussen 11:30-16:00.

Wilt u liever een besloten lunch voor uw gezelschap organiseren?

Besloten Groepslunch

Aanvraagformulier - Groepslunch

Wij hebben uw aanvraag ontvangen!

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende het organiseren van een groepslunch?

Stuur ons dan een e-mail! U kunt ook altijd bij ons langskomen en dan bespreken we onder het genot van een kop koffie uw wensen.

bottom of page