top of page

Besloten Diner - Utrecht
vanaf 30 personen 

Grand Café de Beuntjes is de perfecte locatie om een besloten diner te organiseren in hartje Utrecht. Voor besloten diners bieden wij dinerarrangementen aan vanaf 30 personen met een maximum van 65 personen. Alle groepsdiners kunnen worden samengesteld op basis van uw behoefte. Een besloten diner in een privé zaal is uiterst geschikt voor gelegenheden als: een zakelijk diner, bedrijfsdiner, jubileumdiner, afstudeerdiner, familiediner, verjaardagsdiner of vrijgezellendiner.

 

We begrijpen dat elke groep uniek is, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om een eigen drankenarrangement samen te stellen naar jouw smaak en budget. Wij staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de beste keuzes. 

Wij hebben de volgende groepsarrangementen:

  • De Bronze Haas is een tweegangenmenu met keuze uit één hoofdgerecht en nagerecht voor €19,50 per persoon.

  • De Zilveren Haas is een driegangenmenu met keuze uit één voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor €24,50 per persoon.

  • De Gouden Haas is een driegangenmenu met keuze uit één voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor €29,50 per persoon. Vooraf krijgt iedere gast een welkomstdrankje.

Bij alle groepsarrangementen kunnen ook drank- en borrelarrangementen afgesloten worden.

Besloten diners kunnen dagelijks georganiseerd worden tussen 17:00-23:00. Tijdens het diner kun je je eigen muziek aanzetten. Voor het organiseren van een besloten diner in een privé zaal hanteren wij een minimale omzetgarantie van €750,-.

Bekijk hieronder onze besloten dinerarrangementen.

Aanvraagformulier - Besloten Diner

Wij hebben uw aanvraag ontvangen!

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende het organiseren van een besloten diner?

Stuur ons dan een e-mail! U kunt ook altijd bij ons langskomen en dan bespreken we onder het genot van een kop koffie uw wensen.

bottom of page