top of page

Groepsborrel - Utrecht
vanaf 10 personen 

Grand Café de Beuntjes is de perfecte locatie om met een grote groep te borrelen in hartje Utrecht. We bieden borrelarrangementen aan vanaf 10 personen met een maximum van 120 personen. Alle groepsborrels kunnen worden samengesteld op basis van uw behoefte.

 

Of het nu gaat om een zakelijke borrel, bedrijfsborrel, jubileumborrel, afstudeerborrel, familieborrel, verjaardagsborrel, vrijdagmiddagborrel, vrijgezellenborrel, voor iedere gelegenheid hebben we verschillende opties om uit te kiezen. 

We begrijpen dat elke groep uniek is, en daarom bieden we ook de mogelijkheid om een eigen borrelarrangement samen te stellen naar jouw smaak en budget. Wij staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het maken van de beste keuzes. 

Groepsborrels kunnen dagelijks georganiseerd worden tussen 15:00-18:00 en 20:00-23:00. Borrels dienen uiterlijk 00:00 afgelopen te zijn. Tijdens de borrel dient iedereen een vaste zitplek te hebben.

Wilt u liever een besloten borrel voor uw gezelschap organiseren? 

Aanvraagformulier - Groepsborrel

Wij hebben uw aanvraag ontvangen!

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende het organiseren van een groepsborrel?

Stuur ons dan een e-mail! U kunt ook altijd bij ons langskomen en dan bespreken we onder het genot van een kop koffie uw wensen.

bottom of page